Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:34:12 GMT

انتخاب ۲۰۴ عکاس در مرحله اول «ده روز با عکاسان»

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۳۸۶۸

انتخاب ۲۰۴ عکاس در مرحله اول «ده روز با عکاسان»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نهمین دوره ده روز با عکاسان ایران، در این دوره با توجه به عدم اعلام فراخوان برای شرکت‌کننده‌ها، ۲۰۴ عکاس توسط نامینیتورها و داورها به عنوان نامزد حضور در این رویداد معرفی شدند که از این میان ۱۰۷ عکاس مرد و ۹۷ عکاس زن هستند. مسن‌ترین عکاس معرفی شده ۴۴ سال و جوانترین عکاس نیز ۲۰ سال سن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از هر عکاس یک یا چند مجموعه برای داوری انتخاب شده و کل مجموعه‌های معرفی شده توسط نامینیتورها ۲۸۵ عدد است که در این میان یک هنرمند با ۵ مجموعه دارای بیشترین آثار حاضر در داوری است.

در مرحله نخست هنرمندانی از ۳۳ شهر اردبیل، ارومیه، اصفهان، اهواز، بابلسر، بجنورد، بندرعباس، بیرجند، تبریز، تهران، چالوس، رشت، رفسنجان، زنجان، ساری، سنندج، شهرضا، شوش، شوشتر، شیراز، قزوین، قشم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، گنبدکاووس، مریوان، مشهد، میناب، نقده، همدان و یزد برای حضور در این رویداد انتخاب شده‌اند.

از میان منتخبان، ۶۴ درصد دارای تحصیلات عکاسی هستند و ۳۶ درصد تحصیلات سایر رشته‌ها را دارند و فارغ التحصیل دانشگاه های‌امیرکبیر، دانشگاه آزاد یزد، دانشگاه الزهرا، دانشگاه امام خمینی، دانشگاه چمران اهواز، دانشگاه سوره اهواز، دانشکده خبر، دانشکده مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان، دانشگاه آزاد همدان، دانشگاه پارس، دانشگاه سمنان، دانشگاه هنر اسلامی تبریز، دانشگاه شیراز، دانشگاه علم و فرهنگ تهران، دانشگاه علی آباد کتول، دانشگاه علمی کاربردی واحد ۴۸، دانشگاه علوم تحقیقات، دانشگاه غیر انتفاعی بابل، دانشگاه هانوفر آلمان، دانشگاه میرعماد قزوین، دانشگاه هنر و معماری مازندران، دانشگاه هنر تهران و دانشگاه تهران هستند.

مهران مهاجر، مهرداد نجم‌آبادی، اسماعیل عباسی، رومین محتشم، غزاله هدایت، زانیار بلوری، نیوشا توکلیان، مهدی وثوق‌نیا، مهدی مقیم‌نژاد و بهنام صدیقی داوران این دوره هستند که در نهایت چهل مجموعه را برای نمایش انتخاب خواهند کرد.

نهمین دوره «ده روز با عکاسان ایران» به دبیری رامیار منوچهرزاده از ۲۹ مهر تا ۹ آبان ۱۴۰۱ در گالری‌های خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

کد خبر 5561812

منبع: مهر

کلیدواژه: همایش ده روز با عکاسان خانه هنرمندان ایران اسماعیل عباسی عکاسی محرم 1401 تئاتر ایران روایت محرم موسیقی ایرانی هنرمندان تئاتر شبکه پنج سیما هوشنگ ابتهاج برنامه تلویزیونی فیلم سینمایی روز واقعه فیلم کوتاه خانه هنرمندان ایران ابراهیم قنبری مهر کارگردان تئاتر دانشگاه آزاد دانشگاه هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • ۸۸ هزار داوطلب دکتری انتخاب رشته کردند
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن